Prudoctia de paste

Pastele bune necesită în mod fundamental trei lucruri de bază:
Materii prime excelente, tehnologie remarcabilă, precum și elementul uman capabil de exploatarea acestora, adică experiență.

 

Cu ajutorul tehnologiilor moderne și prin procesul de producție exigent, gusturile speciale din gastronomia gospodinelor maghiare au fost captivate cu succes în Gyermely. Astfel, nu este o coincidență faptul că, Gyermelyi este compania lider pe piața de paste făinoase din Ungaria. Structura verticală folosită de grupul de companii Gyermelyi orientată spre calitate, care răspunde de întreaga gama de produse, joacă un rol foarte important în câștigarea încrederii onorabile a clienților.
Toate materiile prime, provin în exclusivitate de la propriul grup de companii. În fabricile de paste din Gyermely ajunge doar făină excelentă, datorită sistemului închis, foarte strict de controlul calității și faptului că monitorizăm procesarea grâului începând de la germinarea semințelor. Cealaltă materie primă, oul, este de asemenea monitorizată într-un sistem închis, începând cu primele zile ale păsărilor ouătoare. Animalele sunt crescute din hrana noastră proprie, așa putem garanta ouă cu conținut excepțional, care după un proces de selecție strict și rapid, ajung în stare foarte proaspătă în producția de paste Gyermelyi.

teszta 1teszta 22

Tehnologia impecabilă este garantată de fabrica reconfigurată recent, considerată a fi una dintre cele mai avansate facilități din Europa. Fabrica de paste are în prezent patru linii de producție computerizate modern, în stil Pavan și Bühler, care produc 150 de tone de paste pe zi. Făină industrială și făina dură, din stațiile de mixare ajung în fabrica, printr-o instalație de țevi, fapt ce garantează pe deplin o calitate constantă. Același lucru se poate spune despre lichidul din ouă. Ouăle trec prin fabrica de spargere, apoi se controlează prospețimea lichidelor din ele păstrate în totalitate la rece, după verificare, acestea sunt trimise prin conducte către producția de paste.
După ce ies pastele din mașinile moderne de fabricare, ele sunt ambalate automat în echipamentul de ambalare, apoi sunt transportate pe mașini de transfer dirijate către unul dintre depozitele înalte, complet automate cu o capacitate de stocare totală de 20.000 de paleti. Pe lângă tehnologia high-tech și materiile prime excelente, factorul uman care acoperă peste 40 de ani de experiență în producție și personalul profesionist care administrează mașinile, joacă de asemenea, un rol foarte important în producția pastelor de top Gyermelyi.

tesztagyartesztagyar5

Produsele fabricii de paste pot fi sortate în cinci grupuri diferite. Două dintre grupurile noastre de produse sunt distribuite sub marca Gyermelyi. Cea mai importantă este categoria de paste cu patru ouă, produsă intr-un total de 23 de forme diferite, ceea ce reprezintă o mare parte a cifrei de afaceri a companiei în Ungaria. Recomandăm pastele cu opt ouă, care se găsesc în 6 formate diferite și în ambalaje speciale cu fund plat și sudate pe patru margini, iubitorilor de bucătărie tradițională maghiară. Produsele noastre de paste dure, fabricate din materii prime proprii impecabile, sunt distribuite sub numele de Vita Pasta. Această gamă de produse este recomandată fanilor bucătăriei italiene, iar produsele îmbogățite cu legume create cu ajutorul dezvoltărilor și al cercetărilor continue, sunt perfecte pentru salatele de paste. Pastele cu un ou, au fost lansate pe piață sub numele de Donna Pasta. Acestea conțin aceeași făină industrială de calitate superioară și ouă proaspete, ca și celelalte paste Gyermelyi, totuși, datorită cantității mai scăzute de ouă, putem oferi clienților noștri prețuri mai mici, asigurând astfel un raport excelent de preț-calitate.

Cele patru formate de paste fără ouă au fost create datorită cerințelor în schimbare de pe piață, și cu intenția de a oferi un produs de calitate decentă pentru cei care caută paste cu preț scăzut.
Pentru fabricile de paste Gyermelyi piața internă este foarte importantă: în timpul proceselor de dezvoltare și producție a produselor, ne concentrăm pe cerințele tuturor clienților, exportul este în continuă creștere, iar fabrica de paste construită în 2017 satisface nevoile expansiunii pe piețele externe. Fabrica utilizează un sistem integrat de management al calității și al siguranței alimentare ISO și HACCP, care garantează calitatea produselor.

teszta 3